Oplossingen voor bedrijven, particulieren, instellingen en scholen
Computers & Consultancy sinds 1998


Webshop van Hecomp Automatisering
Davilex Software pakketten
Davilex account

Davilex account

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met omzet, winst, debiteuren, crediteuren en alle daarmee samenhangende zaken. Davilex Account is een efficiënt programma dat uitblinkt in snelheid en bedieningsgemak. Het programma is gemaakt voor ondernemers. Het bevat alle onderdelen die u nodig heeft om de financiën van uw bedrijf te beheren. Met Davilex Account kan iedere ondernemer, ook zonder uitgebreide boekhoudkundige kennis, direct aan de slag.

Prijs: € 499.00


Davilex Factuur

Davilex Factuur

Facturen behoren tot de meest voorkomende en voornaamste documenten binnen de bedrijfsvoering. Zowel het versturen als het ontvangen ervan gebeurt vrijwel dagelijks. Een goede administratie van de documenten levert al snel vele voordelen op. Davilex Factuur reikt u de ideale mogelijkheid aan voor het opstellen, ordenen en overzien van al uw facturen

Prijs: € 349.00


Davilex Relatie

Davilex Relatie

Relatiegegevens behoren tot één van de meest waardevolle gegevens van een onderneming. Davilex Relatie is het makkelijke en professionele relatiebeheerprogramma waarmee u al uw relatiegegevens onder controle heeft. Door de heldere structuur en ingebouwde intelligentie neemt Davilex Relatie u veel werk uit handen. Zo kunt u makkelijk contactmomenten van relaties bijhouden, professionele mailings sturen, documenten van relaties centraal beheren en uw afspraken en taken inplannen. U kunt direct aan de slag om meer uit uw relaties te halen.

Prijs: € 199.00


Davilex Voorraad

Davilex Voorraad

De voorraad is een onderdeel van uw organisatie dat u goed georganiseerd wilt hebben. Het beheer daarvan in Davilex Voorraad is simpel en doeltreffend. Het programma geeft u een duidelijk beeld van alle ontvangsten en uitgiften van goederen. Naast het handmatig invoeren van de documenten werkt het programma, daar waar noodzakelijk, de voorraad automatisch bij. Vele handelingen worden zo overbodig, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Prijs: € 399.00


Davilex Order

Davilex Order

Orders spelen een belangrijke rol in uw organisatie, ze brengen immers omzet met zich mee. U wilt dit onderdeel dus goed georganiseerd hebben. Het beheer van orders en backorders is in Davilex Order simpel en doeltreffend. Het programma geeft u een duidelijk beeld van alle openstaande orders en backorders. Naast het handmatig invoeren van de documenten werkt het programma, daar waar noodzakelijk, automatisch gegevens bij. Vele handelingen worden zo overbodig, waardoor u tijd en moeite bespaart

Prijs: € 399.00


Davilex Club

Davilex Club

Davilex Club is specifiek ontwikkeld voor verenigingen, stichtingen en organisaties die met leden, abonnementen en/of contributies werken. Davilex Club biedt uitgebreide mogelijkheden om uw leden– en financiële administratie te automatiseren: ledenadministratie, financiële administratie, telebankieren en rapportage. Door de uitgekiende brancheschema`s zijn de pakketten voor alle branches te gebruiken. Enkele voorbeelden: sportverenigingen, kinderopvang, uitgeverijen en verenigingen van huiseigenaren.

Prijs: € 167.22


Davilex Account Basic

Davilex Account Basic

Davilex Account Basic is een boekhoudpakket speciaal ontwikkeld voor u als starter, kleine ondernemer of freelancer. Het bevat alleen die elementen die voor de boekhouding van een klein bedrijf van belang zijn. U kunt direct aan de slag met boekhouden, debiteuren– en crediteuren–administratie, BTW–aangifte en rapportages.

Prijs: € 199.00


Davilex Factuur Basic

Davilex Factuur Basic

Davilex Factuur Basic is het eenvoudige en complete facturatiepakket dat bij uitstek geschikt is voor starters, kleine ondernemingen en freelancers. Het programma blinkt uit in eenvoud, overzicht en bedieningsgemak doordat het alleen die elementen bevat die voor kleine bedrijven van belang zijn. U kunt direct aan de slag met het versturen van uw facturen.

Prijs: € 149.00


Davilex Compact

Davilex Compact

Davilex Business Compact is hét eenvoudige en complete administratieve softwarepakket van Davilex Business. Het biedt alle functionaliteit om een volledige boekhouding professioneel en gemakkelijk te voeren: boekhouding, facturatie en relatiebeheer. Hiermee biedt Davilex Compact dé totaaloplossing voor kleine ondernemers.

Prijs: € 549.00


Davilex Totaal

Davilex Totaal

Davilex Business Totaal is het zeer uitgebreide en krachtige pakket voor de meest uitgebreide administratieve mogelijkheden. Het bevat compleet dekkende functionaliteit voor een complete administratie: uitgebreid boekhouden, factureren en relatiebeheer. Door de volledige integratie kunnen de gegevens overal gebruikt worden.

Prijs: € 749.00
Copyright © Veenendaal 2004, Ochten 2010. Alle rechten voorbehouden.
Powered by Hecomp Automatiseringlaatste update: 5 juni 2010